Sponsors

Bericht voor Jeugdtrainers en Jeugdleiders

24 oktober 2012 13:00


Bij voldoende belangstelling wil TOG voor onze jeugdtrainers en jeugdleiders in onze kantine een aantal sessies beleggen om onze jeugdtrainers en jeugdleiders verder te ontwikkelen.

De organisatie jeugdvoetbalopleiding wil TOG helpen om zijn jeugdtrainers en jeugdleiders verder te ontwikkelen. Zij geven cursussen welke in onze kantine en/of op ons sportcomplex kunnen worden gehouden> Hierbij willen zij ons informeren over  clubspecifieke  scholingsmogelijkheden.
Ideaal om alle jeugdtrainers en jeugdleiders meer kennis en kunde
aan te reiken zodat de jeugdopleiding binnen onze vereniging ( verder)
kan optimaliseren.
De meeste jeugdtrainers bij een vereniging zijn ongediplomeerd en vormen
het grote legioen van vrijwilligers die een verantwoorde rol heeft bij de jeugdtraining.
Omdat de jeugdopleiding van een vereniging met een groot aantal goedwillende trainers en jeugdleiders veel structuur en begeleiding vraagt is collectieve scholing van het totale jeugdkader een ideale manier om de visie en het beleid te vertalen naar de praktijk
Dankzij een clubspecifieke scholing op onze eigen locatie voor alle jeugdtrainers en jeugdleider zal de betrokkenheid en het totale niveau aanzienlijk worden vergroot.

Wie is enthousiast geworden. Je kunt je uiterlijk 10 november 2012 opgeven door een email te sturen naar: rbouquet@kpnmail.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!