Sponsors

Veldman: "Geen doping bij TOG Zaterdag 1"

6 maart 2013 19:00


In 2013 verspeelde TOG Zaterdag 1 nog geen punt en dat wekt argwaan bij de Amsterdamse pers. Volgens welingelichte bronnen rondom de club zou er doping in het spel zijn. TOG-aanvoerder Veldman verwijst die geruchten naar het rijk der fabelen.

"Complete nonsens," zo oordeelde de 23-jarige aanvoerder op een drukbezochte persconferentie, die speciaal was belegd in de kantine van TOG. "Waar die berichten vandaan komen durf ik niet te zeggen, maar ik kan er niet bij met mijn gedachten. Jammer dat onze prestaties in een kwaad daglicht worden gesteld."

Bronnen zeggen dat teamleden van het elftal de laatste tijd opvallend vaak op vrijdagavond in de buurt van alcoholische versnaperingen zijn gesignaleerd. Daarbij zou men geen grenzen hebben gekend. Ook hierop reageert Veldman fel. "Ja, er wordt weleens wat gedronken. Maar wij komen niet boven de KNVB-norm van 0.5 promillage."

Tijdens de persconferentie, waar zo'n vijftig journalisten van radio, televisie en krant aanwezig waren, werd ook nog vooruitgekeken op het aankomende programma van TOG. Aanstaande zaterdag wacht Muiderberg, een directe concurrent van de TOG'ers. Veldman eist opnieuw 3 punten. "Of raken we dan nog meer verdacht?"

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!