21 april 2014 11:45

TOG 2 bindt ook SC 't Gooi 4 aan de zegekar.

Woensdagavond 16 april hing er een ware cupsfeer op ons complex.
Veel Toggers waren naar het TOG terrein getogen om onze jongens de kwartfinale tegen SC 't Gooi te zien spelen.
Onze tegenstanders hadden zelfs een touringcar (dubbeldekker) gehuurd en waren met zo'n 100 man aanwezig om hun team aan te moedigen.

Trainer Niek had zijn jongens het veld in gestuurd met de opdracht de tegenstander vanaf het begin 'bij de strot te grijpen'.
De eerste kans was echter voor de bezoekers die via hun gevaarlijke nummer 9 alleen voor keeper Ricky opdoken.
Ricky maakte een prachtige (en zeer belangrijke) redding en onze jongens waren wakker. Een half uur later was het 3-0 voor TOG door goals van Ibi en tweemaal Olmo waaronder een prachtige knal in 'de krats'.
Tot de rust goed (tikkie takkie) combinatiespel van TOG en een aantal goede kansen. Maar onder het toeziend oog van de nieuwe trainer bleef het 3-0.
Na rust scoorde TOG snel de 4-0 en de wedstrijd was gespeeld. De knappe 5-0 van de gretige Roy was slechts voor de statistieken van belang.

Na de sportieve wedstrijd was het lekker druk in onze kantine en de spelers en supporters van SC''t Gooi bleken zeer sportieve en gezellige verliezers.
En dat mag ook weleens gezegd worden.

De bekerkoorts neemt steeds meer toe.
Op 30 april wacht in de halve finale (helaas de zoveelste uitwedstrijd) Roda '46 uit Leusden. Gaan onze jongens de finale halen???