Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

TOG 4 – WVHEDW 12

1 januari 2017 21:30

Vandaag speelde we voor het eerst met onze nieuwe wedstrijd bal. Gesponsord door onze eigen GME.

Als je ongeslagen bent en je moet tegen een middenmoter, is het gevaar van overschatting. Gelukkig was het Benny ’huggy Bear’ die vlak voor de wedstrijd nog iedereen op scherp zette. Misschien waren we vandaag wel iets te scherp of overgeconcentreerd. We speelden ondanks de druk van WVHEDW goed, maar we maakten soms wel een de verkeerde keuzes. Niet alleen voorin, want als onze spitsen geen spitsen waren “hadden” we misschien wel het dubbele aantal doelpunten voor gehad? “hadden” misschien hadden we geen doelpunt gemaakt. Het is bekend een goede spits is egoïstisch. Maar elkaars keuzes moet je soms respecteren, hoe moeilijk het soms is. We speelde deze wedstrijd eigenlijk tegen onszelf. Hier dan toch nog een kort verslag, van een wedstrijd die we eigenlijk willen vergeten.

Het was de eerste helft waarin Fuller ’De Bal Virtuoos’ het verschil maakte door eerst een lange bal te geven op onze snelle Don ’75’ 1-0 & daarna op Daniel ’Goud Haantje’ 2-0. Net voor de rust kon WVHEDW er nog 1tje inprikken. Ruststand 2-1

Na alles te hebben uitgesproken in de rust, gingen we weer als 1 team het veld op. Het verschil was direct merkbaar Rendel ’Ren je rrrot’ tekende in, no time, 3-1. Nogmaals Rendel ’Ren je rrrot’ met een voorzet, schitterend overstapje van Daniel ’Goud Haantje’ waardoor Obiku Jr. vrij kwam te staan, schot! 4-1. Nu een misstapje van onze Fuller’ De Bal Virtuoos’ waardoor WVHEDW alleen op Henky ’Mamoet’ kon doorlopen, helaas voor Henky 4-2.  Tja, het was weer zo’n dag dat we allemaal wilde scoren waardoor de achterhoede steeds meer onder druk kwam te staan. Fuller ’De Bal Virtuoos’ & Andre ’Dr.Speedy’ & Bas’Nazaat’ hadden het druk en kwamen de laatste 15 minuten haast niet onder deze druk vandaan. Vooral vanaf links kwam WVHEDW sterk door, Bas ’Nazaat’ moest 100% geven maar gaf wel 200% Petje af! Helaas moesten we in de laatste minuut nog een tegengoal incasseren 4-3, tevens eindstand.