Sponsors

TOG tijdens COVID-19

23 april 2020 21:15

Pelle Aardewerk

Terwijl we normaliter de spannendste fase van de competitie ingaan en prijzen voor het grijpen liggen, we uitzweten op het TOG terras na een spannende wedstijd of warme training, zitten we nu aan de buis gekluisterd om van de minister president te horen wat we, vaak tegen beter weten in, eigenlijk allang hadden verwacht: we moeten met zijn allen wat langer geduld hebben om het mooiste spelletje te kunnen spelen met vrienden, vooral gezond blijven en eerst dit virus verslaan. De huidige maatregelen voor onze seniorenteams blijven derhalve voorlopig van kracht zoals gepresenteerd op 21 April.

Een vreemde gewaarwording, dat wel, om onze de vrijetijdsbesteding bij TOG nu even niet te kunnen genieten. De lol in de kleedkamer, het juichen bij een goal, de legendarische derde helft en de heerlijke trainingspartijtjes om zo maar een aantal momenten op te noemen; tja je voelt vaak pas hoe leuk dat is als je 't moet missen. En niet te vergeten al die supporters, vrijwilligers, sponsoren die we even niet kunnen zien. Het gebruik van video, spraak en data maakt slechts een deel goed; gelukkig hebben we onze facebook pagina en website nog als communicatiemiddel. Een mooie 'vrienden van TOG' aktie is gestart om samen geld te verzamelen voor een gemeenschappelijk doel (nogmaals dank voor de bijdrage aan het scorebord afgelopen jaar). Deel af en toe even een berichtje of fotootje, nu nog leuker in deze periode. Ook gaan onze gedachten uit naar de wat oudere TOG generatie, die moeten leven met angst en ook geen bezoek mogen ontvangen van hun dierbaren. Veel sterkte in deze tijd!

 

Vooruitblijk:

Aan deze toestand komt ongetwijfeld een keer een eind en het bestuur bekijkt verschillende scenario’s, in samenwerking met de KNVB, stichting en gemeente Amsterdam, om financieel het hoofd boven water te houden en sportief een goede herstart te kunnen maken. Een aantal verbouwingsplannen voor ons cluppie zijn inmiddels naar voren geschoven en zo zijn ras TOGers de keuken en het materialenhok aan het vernieuwen. Hulde voor deze verdoenstelijke mannen van TOG 35+ en vrienden; foto’s zullen af en toe op onze facebook pagina verschijnen.

 

4 Mei: 

Alhoewel we er helaas geen activiteit van mogen maken, stellen we de families, (oud-) leden en vaste bezoekers in de gelegenheid om, op gepaste afstand en eigen risico, de slachtoffers te herdenken bij ons monument op 4 mei om 20.00 uur.

 

Tot slot hoop ik van harte, mede namens het voltallig bestuur, dat onze leden, hun families en vrienden en daarnaast iedereen die TOG een warm hart toedraagt, gezond blijven!

 

Pelle

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!