Sponsors

COVID-19 Update

11 mei 2020 20:00


Zoals u via het kabinet heeft kunnen vernemen zullen een aantal maatregelen worden versoepeld. Belangrijkste maatregel voor TOG:

Vanaf 11 mei mag ook iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook hier geldt: alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Kleedkamers blijven gesloten. Als het virus onder controle blijft, kan per 1 september een volgende stap worden gezet

Het bestuur van avvTOG volgt de maatregelen en heeft besloten om het aan de desbetreffende elftallen over te laten of men van de gelegenheid gebruik wilt maken op de gebruikelijke blokken te trainen. Dit dient volgens de bovengenoemde richtlijnen te geschieden (1,5 meter afstand). Het bestuur van avvTOG stelt een ieder persoonlijk verantwoordelijk voor het naleven van de COVID-19 maatregelen. Kleedkamer en kantine blijven gesloten tot nader order. Gelieve thuis om te kleden en gebruikte materialen mee te nemen van/naar huis mochten teams willen trainen. 

 

Zie ook: Nieuwe coronaprotocollen voor het amateurvoetbal

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!