Sponsors

Generation One

8 juni 2020 21:30


Vanaf volgend seizoen zal Generation One zich aansluiten bij TOG! Maar nu trainen we al bij jullie.

Het project Generation One is het eerste meidentalententeam in de geschiedenis van het Europese voetbal dat volledig uit meiden bestaat en in de hoofdklasse uitkomt tegen jongens. Het doel van Generation One is het speelveld gelijktrekken tussen mannen en vrouwen. Vanuit onze visie en aanpak willen wij de weg vrijmaken voor deze voetbaltalenten van de toekomst en het vrouwenvoetbal naar een nieuw level brengen.

De speelsters worden vanuit een meerjarenplan opgeleid om als topsporters het betaald voetbal in te gaan en de rolmodellen te worden voor de volgende generatie.

De trainers zijn Atif en Emrah Bouyahi (broers). Benader ze gerust voor vragen.

Deze meiden zijn 12, 13 en 14 jaar en komen uit de regio (van Hilversum tot Purmerend). Om die reden worden zij gebracht door hun ouders. Er zijn dus altijd enthousiaste ouders langs de lijn die deze meiden 4x in de week naar voetbal rijden.

We trainen op maandag, woensdag en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur en zaterdag ook nog een uur vóór de wedstrijd. Op zaterdagochtend spelen wij wedstrijden (als dat weer kan na de zomer).

De meiden hebben echt gekozen om met elkaar te spelen, tegen de richtlijnen van de KNVB in (meiden wordt geadviseerd om in een jongensteam te spelen). Deze meiden kiezen echt voor gezelligheid en een goede sfeer als basis voor hun ontwikkeling. Als het over sfeer gaat, past TOG daar natuurlijk helemaal bij!

We zijn ongelooflijk blij dat TOG onze nieuwe thuishaven is en kunnen niet wachten jullie allemaal te ontmoeten! Laat het ons vooral weten als er hulp nodig is bij het opknappen of repareren van zaken, we doen graag mee. Tot ziens bij het eerste biertje 😉!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!