Sponsors

COVID-19 Update

11 juli 2020 22:00


Wij zijn verheugd te vermelden dat onder strikte COVID-19 en RIVM (https://www.amsterdam.nl/sport/corona-en-sport/ ) voorwaarden, onze kantine per 1 juli weer open is voor jullie.

Onze keuken is tijdens de afgelopen periode verbouwd en prachtig geworden. Daarnaast beschikken we nu over twee materialen ruimte (beiden verbouwd) en hebben alle elftallen een eigen beveiligd plekje voor hun spullen. Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan de totstandkoming hiervan en in het bijzonder de gehele bouwploeg onder bezielende leiding van Willem Bourquin.

Voor wat betreft gebruik kantine en kleedkamers geldt wederom dat een ieder zelf verantwoordelijk blijft voor de juiste naleving hiervan en het aanspreken op gedragingen van anderen, teneinde mogelijke besmettingen en boetes te voorkomen.

 

In meer praktische zin betekent dit dat:

* er ter aller tijd (bij elk team) een eindverantwoordelijke aanwezig dient te zijn (e.g. degene die de kantine opent en sluit). 

* 1,5 meter afstand zowel binnen als buiten op het terras gehandhaafd blijft

* zoveel mogelijk met PIN afgerekend dient te worden

* handen regelmatig dienen te worden ontsmet / gewassen

* een aangewezen iemand de bar / keuken bedient

* alles netjes wordt opgeruimd, ontsmet en afgesloten teneinde de kantine voor de volgende verenigingsmensen gangbaar en veilig te houden

* extra zal worden schoongemaakt

 

Wij wensen iedereen veel voetbalplezier in goede gezondheid.

 

Bestuur avvTOG 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!