Sponsors

Bericht van het bestuur

14 januari 2021 20:15

Pelle Aardewerk

Namens het voltallig bestuur willen wij iedereen die TOG een warm hart toedraagt een gezond, voorspoedig en sportief succesvol 2021 wensen.

Het bestuur heeft alle leden in december uitgebreid geinformeerd middels een mail over het wel en wee van onze vereniging. Samegevat was 2019/2020 een lastig jaar in vele opzichten. Boven alles gaan onze gedachten uit naar de TOGers die ons ontvielen (zie ook http://www.avvtog.nl/607/2019-2020/). Daarnaast kregen we allen te maken met de COVID-19 perikelen waar we helaas nog steeds niet van af zijn. Dit had uiteraard grote gevolgen voor het sportieve maar ook financiele aspect van ons cluppie. Inkomsten vanuit onze kantine zijn uiteraard van groot belang en het missen ervan hakt(e) er stevig in.

Voor een club als TOG blijft het daarom hartverwarmend om talloze vrijwilligers te hebben die de mouwen opstroopten om onze keuken en materialen ruimtes te vernieuwen en de kantine een opknapbeurt te geven,waarvoor grote waardering en dank namens alle leden!

Sportief gezien werd een promotie door onze ZO1 net misgelopen ondanks een periodetitel.Di seizoen hebben we een nieuw ambitieus MO-14 team die tegen de jongens speelt in haar leeftijdscategorie als Europese primeur. We hopen van harte dat de competities snel weer kunnen worden hervat. En uiteraard zullen we dan weer een TOG toernooi organiseren in de zomermaanden.

Zoals vermeld zitten we, zoals de meeste verenigingen, nog altijd in zwaar weer vanwege de COVID-19 epidemie. Hierdoor het verzoek aan alle leden om de club financieel zoveel als mogelijk bij te staan middels het tijdig voldoen van de contributie en bij bij je bedrijf / vrienden vragen voor het sponsoren van TOG (bijv. een sponsorbord langs het veld en/of reclame op onze site) of een bijdrage aan de 'vrienden van TOG'. U kunt hiervoor bij een van de bestuursleden terecht.

Blijf gezond en hopelijk weer tot snel bij ons cluppie!

 

Bestuur avvTOG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!