Sponsors

Generation One VIP dag

10 september 2021 10:45


Beste VIP,
We kennen jou als iemand die Generation One een warm hart toedraagt. En daarom willen we je uitnodigen als onze VIP gast op maandag 20 september bij voetbalvereniging TOG in Amsterdam, onze thuishaven.

Schermafbeelding_2021-09-10_om_10.47.49.png

 
Wat staat er op het programma? 

De bijeenkomst is vanaf 17.00 tot 20.00 uur. Het officiële deel begint om 17.15 uur De indeling van de avond ziet er zo uit: 

✓ Welkom met een drankje 

✓ Presentatie ambities Generation One 

✓ Showcase: de meiden in actie! 

✓ Netwerkborrel 

Jullie worden heerlijk verzorgd met drankjes en hapjes/snackjes

VIP gast!

Wij zijn ongelooflijk trots om te melden dat Edward van Gils deze dag aanwezig is om de meiden een korte clinic te geven. 

Edward van Gils is ‘the Godfather of streetsoccer’. Samen met Ronaldinho (ja, dé Ronaldinho ja!) richtte hij Streetkings op. Met Streetkings helpt hij jongeren door ze mee te geven welke lessen hij zelf leerde op de straat. In de volgende video van slechts 2 minuten krijg je mee wat deze legende deed en doet. 

https://www.youtube.com/watch?v=ec985674_qU 

Schermafbeelding_2021-09-10_om_10.53.21.png

Edward heeft zijn eigen avatar in FIFIA Volta en is een internationale legende. 

Heb je nog niet bevestigd dat je komt? Doe dat dan snel, want gegarandeerd dat deze Special Guest een enorme aantrekkingskracht heeft op de VIP-dag. Weet je nog iemand die absoluut bij deze VIP-dag aanwezig moet zijn, geef dat dan aan en neem hem/haar mee. 


Wie zijn de genodigden? 

Generation One nodigt iedereen uit, die ons geholpen heeft, of heeft aangegeven wellicht te willen helpen in de toekomst op welke manier dan ook. Dit zijn sponsoren, potentiële sponsoren, mensen uit de sportwereld, mensen uit de sportmarketing en mensen met een groot en/of relevant netwerk. En om die reden zien we jou ook graag op 20 september. 

Doel van de VIP-dag 

Het doel van de dag is tweeledig: 

1. Bekendheid verhogen voor het project door enthousiasme te creëren 

2. Aantrekken van nieuwe sponsoren 

We kunnen niet wachten om onze ambities met je te delen! Daarnaast is het fantastisch om de meiden in actie te zien. Dan is namelijk direct duidelijk wat dit project zo bijzonder maakt. Uiteraard is de staf aanwezig om vragen te beantwoorden. Verder hebben we nog leuk nieuws te melden, maar daarover meer op de dag zelf. 

Om onze torenhoge ambities waar te maken, hebben we hulp nodig. Deze hulp kan op veel verschillende manieren worden geboden. Natuurlijk zijn we op zoek naar financiële middelen, maar ook de sponsoring van equipement is belangrijk voor Generation One. Om een voorbeeld te geven: Op dit moment zijn we op zoek naar een goed video-systeem, want content is king! Dat weet jij als geen ander. Kwalitatief beeldmateriaal van de meiden is nodig om het project te een boost te geven. En het systeem dat wij voor ogen hebben zal rond de Euro 2700,- kosten, voor het eerste jaar. 

Terplekke is een overzicht te vinden van alles wat we nodig hebben. Je kunt je eventueel direct aanmelden. Maar je mag er natuurlijk ook rustig over nadenken. Mocht je ideeën hebben over hoe je Generation One nog meer kan helpen, dan horen we dat graag. We nemen dan op een later moment contact op om te overleggen. 

Graag horen wij vooraf of jij aanwezig bent op 20 september om met ons het glas te heffen op dit bijzondere project. Je kunt dat doen door een mail te sturen aan mariejose@minddirection.nl. 

We zien ernaar uit je te ontmoeten! 

Hartelijke groeten, 

Namens TOG Amsterdam en Generation One, 

Marie-José Giebels 

Het adres is TOG Radioweg 69 1098NH Amsterdam 

Dit is tegenover de Jaap Eden Baan. Het parkeertarief is 0,10 ct per uur. 

Voor vragen kan je bellen met Marie-José Giebels Sponsorcommissie Generation One 06-13294222 mariejose@minddirection.nl 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!