Sponsors

Nieuwjaarsgroet

19 januari 2022 19:15


Beste TOGGERS,

Namens het voltallig bestuur willen wij iedereen die TOG een warm hart toedraagt een gezond, voorspoedig en sportief 2022 wensen.

Zoals voor velen was 2021 ook voor TOG een rampzalig jaar.

Meestens door het overlijden van meerdere clubiconen, die een groot deel van hun level zeer actief waren in het verenigingsleven van TOG en vele goede vrienden achterlieten.

Door de COVID perikelen werd er weliswaar nog wel getraind, maar minder gevoetbald in competitieverband dan we allen hadden gehoopt. Ook gaan onze gedachten uit naar zij die ziek werden en hopen op spoedig herstel.

Financieel moesten we wederom onze kantine inkomsten missen. Dit zal ook de komende tijd een zorgpunt blijven en daarom rekenen op alle leden dmv tijdige contributie, onze trotse sponsoren en trouwe donateurs om jullie cluppie te steunen in deze moeilijke periode.

Gelukkig zijn er ook positieve mededelingen, want zoals al meer dan 100 jaar geschiedt, stonden er weer vrijwilligers klaar om o.m. onze kantine, keuken en kleedkamers op te knappen en waar nodig zelfs geheel te vernieuwen. Onze waardering en dank gaat uit naar deze toppers!

Op sportief vlak groeide onze zondag selectie in kwaliteit en mochten we een 2e meisjes team verwelkomen. En dan was er ons 7s toernooi op 7 juli waar vele leden en aanhangers het verenigen weer passelijk vierden. Hopelijk kunnen we in 2022 weer genieten van het voetbal en de gezelligheid.

Blijf vooral gezond en we kijken er naar uit om jullie in onze vernieuwde kantine te kunnen begroeten!

Bestuur avvTOG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!