Terugblijk Algemene Ledenvergadering - Tog

Sponsors

Terugblijk Algemene Ledenvergadering

12 december 2022 18:30

Pelle Aardewerk

Beste TOGers,

ALV:
Wij kijken terug op een geslaagde Algemene Ledenvergadering. Op deze avond werd het wel en wee van ons cluppie op sportief, financieel en organisatorisch vlak besproken. Daarna hebben samen met onze dierbare vrijwilligers een gezellige avond gevierd.Energie: 
Het bestuur heeft tevens aangegeven zich zorgen te maken over de stijgende energiekosten welke 3x zo hoog uitkomen voor ons. Nu het kabinet heeft aangekondigd sportverenigingen niet tegemoet te komen zullen we de fors stijgende kosten zelf moeten ophoesten. Tijdens de ALV hebben wij dit voorgelegd aan de leden en verzocht met ideeën te komen hoe we deze kosten samen kunnen dragen. Hierbij een dringend verzoek jullie contributies tijdig te betalen. Als er geen alternatieven worden gevonden zullen wij genoodzaakt zijn de contributie volgend seizoen te verhogen. Graag ziet het bestuur jullie ideeën tegemoet om ons cluppie financieel gezond te houden! 

Klussen: 
Daarnaast vroegen onze gewaardeerde klusploeg om hulp bij een aantal klussen. Wie wil er een of twee keer meehelpen om ons onderkomen mooi te houden? 

Sponsoren: 
Dank gaat uit naar onze hoofdsponsoren Albert Koetzier en John Bekkering (Multi Tosti), Café Gijs de Rooij, sponsoren van reclameborden en ballensponsors. Zeker in deze financieel verontrustende tijden houden zij onze club gezond! 

Nieuwjaarsreceptie 08 januari: 
Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze nieuwjaarsreceptie op 08 januari a.s.Na een aantal wedstrijden vanaf 14.00 uur hopen wij elkaar aansluitende om 15.30 uur een nieuwjaarsgroet te brengen omlijst met muziek. 

Namens het bestuur,PelleAardewerk - voorzitter avvTOG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!