Onbekend

'TOG is de kluts kwijt'

vandaag stond de wedstrijd tegen graveland op het programma.
Na de slechte resultaten van de afgelopen weken, en een aantal slecht bezochte trainingen werd het vandaag wel weer eens tijd om de punten te pakken.

De eerste helft was zeer slap aan de kant van TOG. het was dan ook niet zo gek dat Graveland snel op voorsprong kwam.
TOG kwam niet in het spel voor en mocht blij zijn dat het de rust met 'slechts' een 1-0 achterstand leek te halen.

Helaas had de schijdsrechter van dienst vandaag niet zijn beste dag, want de beste man vond het nodig om een overduidelijk buitenspeldoelpunt van Graveland vlak voor rust goed te keuren....
Wijnbergen kreeg vervolgens ook nog geel en de lange 15 minuten rust konden beginnen.

Na rust was er een strijdend TOG, dat jammer genoeg niet genoeg stootkracht had om de aansluiting te vinden.
De scheidrechter ging na rust gewoon door met zijn 'one man' show en negeerde de beide grensrechters meerde malen.
Hij keurde nog wel een buitenspeldoelpunt af van Graveland (De man die binnenschoot had inderdaad van de bal af moeten blijven), maar deze beslissing nam de beste man natuurlijk veel te laat.
Terwijl Graveland nog aan het juichen was, ging het spel alweer verder.

Vlak voor tijd kwam Graveland voor de statistieken nog op een terechte 3-0 voorsprong en was de wedstrijd voorbij.

Volgende week speelt TOG tegen voorland. Het is zaak om dan bij de les te zijn en de negatieve spiraal te verbreken.