Gerrits, M.P.

Accommodatie

Onbekend

Het leek een vleutje van een cent ...

De uitwedstrijd tegen het hoog geplaatste PVCVCVCVVC stond op het programma. Eerder dit seizoen wisten we nog thuis met 3-2 te winnen van ze. Vol vertrouwen na het vertoonde spel van de afgelopen weken, moesten de punten toch weer eens binnenstromen. Dit leek ook te gebeuren, toen Daan na een mooie aanval en een slim doorspeel balletje van Milco met links in schoot. Nog vol euforie, keken we binnen 20 minuten tegen een 3-1 achterstand aan. Te weinig scherpte en sluw spel van PVCV speelde ons die periode parten.

De tweede helft moest het tij gekeerd worden. Vaste afspraken werden gemaakt en een ander TOG kwam de kleedkamer uit. We waren een aantal keer gevaarlijk, maar verzuimde te scoren. Er was duidelijk in het spel te zien, dat we hier niet wilde verliezen. Gelukkig werd dit benadrukt door een fraaie vrije trap van Frankie, die in de rechterbovenhoek verdween. PVCV bleef dreigend bij corners en een verdwaalde aanval hier en daar, maar kon geen stempel meer op de wedstrijd drukken. Een verdediger van PVCV kreeg een bal op de arm in de 16 meter en Jeroen benutte de strafschop. 3-3! Zou er nog een stunt in zitten? Onderstaande en Milco verzuimde de winnende in te koppen van dichtbij, waardoor we maar met 1 puntje terug naar Amsterdam moesten.

Helaas konden we ook de 21 niet scoren na de wedstrijd en de groeten aan Kees van PVCV!