Accommodatie

Onbekend

TOG - Victoria     0-2

op deze mooie zondag, waar de zon er heel af en toe doorheen kwam, mochten wij ons revanceren tegen Victoria. medio eind september mochten wij richting hilversum, of was het nou loosdrecht? afijn ergens in die contrijen.
daar speelden we denk ik one slechtste wedstrijd van het seizoen. daar kregen wij alle kanten van het veld te zien en dat resulteerde in een 6-0 einduitslag.

maar vandaag gingen wij met volle moet er tegenaan, zeker gezien het feit dat wij voetballend in een goede reeks zitten. iedereen zit lekker in zijn vel en er wordt gevoetbald, iets wat er in het begin van dit voetbalseizoen niet in zat.
na een goede warming-up, fel de kleedkamer uit. dit resulteerde in een 0-0 ruststand. een eerste helft waar wij niet echte kansen hebben kunnen creeeren, maar zeker ook geen echte kansen hebben weggegeven. tijdens de rust een wissel, welke verandering had op meerdere plaatsen. dit was niet alleen voor ons lastig, want tegenstander victoria was ook 10 minuten aan het zoeken hoe wij stonden. een eerste kwartier, waar weer lekker gevoetbald werd, maar geen kansen voor beide teams. rond de 65 min een aanval die begon bij hun verdediging. hun aanvoerder, tevens ook hun beste man, mocht zomaar oplopen met de bal, niemand die hem tegenhield, waarna hij met een mooie actie ondergetekende het bos in stuurde en de aanvaller van hun in scoringspositie zette. 0-1 victoria. helaas voor ons maar de koppies gingen niet zakken, want er was nog tijd zat om dit recht te zetten. helaas na een vrije trap van victoria werd het 0-2, waana het gespeeld was.

een wedstrijd waarin we weer geprobeerd hebben te voetballen, wat niet onverdienstelijk was, maar waarin we nog niet de kansen kunnen creeeren voorin. helaas, maar een duidelijke conclusie.

het lichtpuntje van de dag kwam dan ook van de reservebank. met nog een dikke 20 minuten te spelen kwam martijn slammer weer terug in het veld. martiijn heeft de afgelopen 2 maanden hard gewerkt om weer terug te komen na een zeer zware blessure.

verder rest mij te zeggen dat we volgende week de derde periode zal gaan starten en laten we hopen en kijken of we hierin wellicht kunnen stunten.
heren volgende week sch uit, thuis gewonnen laten we daar dan ook de punten pakken.