Schans, E.W.

Accommodatie

Onbekend

Zondag 17 April stond de wedstrijd thuis tegen Laren 99 op het programma.
Na het teleurstellende resultaat van vorige week , was iedereen gebrand deze wedstrijd eindelijk eens in 3 punten om te zetten.
De zon scheen prachtig over sportpark middenmeer , ideale omstandigheden voor een mooie wedstrijd!
Doordat het 2de vrij was kon trainer Co gebruik maken van Daan en Abdel 2.
Jasper Dondorp , Abdel ( geblesseerd ) en Arjen ( geschorst ) waren de afwezigen.
Tijdens de warming-up gebeurde er iets vervelends , Ian raakte geblesseerd en vlak voor het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat hij moest afhaken.
De ervaren Daan post nam zijn plaats over in de verdediging.
Opstelling: Patrick , Niels , Olmo , Vet , Daan , Spiekerman , Martijn ( C ) , Nerdi , Elton , Volkan , Mark.
Vita , Abdel 2 en Jerry begonnen als wissel.

T.O.G begon erg zwak aan dit duel.
De bal kon maar niet in de ploeg worden gehouden en er zat weinig rust in het spel.
In tegenstelling tot onze jongens speelde Laren 99 met veel rust en zelfvertrouwen , het balletje ging lekker rond en ze hadden veel mensen in beweging.
Dat leverde een aantal gevaarlijke momenten op voor het doel van patrick.
Niet veel later was het raak voor Laren , een foute inspeelpass van achteruit werd randje 16 goed afgemaakt en de 0-1 was verdiend.
Na de 0-1 begon T.O.G wat meer duels te winnen , maar nog steeds was er weinig rust aan de bal.
In de 32ste minuut zag iedereen de bui al hangen , hun snelle linksbuiten mocht veel te makkelijk langs Niels heen glippen , uit een reactie trok Niels hem aan zijn shirt en de strafschop was een feit.
De ervaren spits van Laren ging erachter staan , maar Patrick dook de goeie hoek in en hield de marge op 1.
2 nieuwe gezichten aan het begin van de 2de helft , Olmo en Nerdi zijn in de kleedkamer achter gebleven , zij maakte plaats voor Abdel en Jerry.
3-4-3 was het nieuwe systeem voor de 2de helft.
Al na 5 minuten was het raak voor T.O.G , een hoge bal in de 16 werd prachtig aangenomen door clubtopscoorder Mark Stobbelaar die daarna snel uithaalde en daarmee de stand op gelijke hoogte bracht!
T.O.G speelde weer met passie en flair , iets wat er in de 1ste helft nog ontbrak.
Laren moest het in de 2de helft vooral hebben van de counter met hun gevaarlijke voorhoede.
In de 58ste minuut kreeg Laren een vrije trap aan de rechterkant , hij werd goed doorgekopt en opeens stond er een speler zomaar vrij voor Patrick , die aarzelde niet en schoot uit het niets de 1-2 binnen.
T.O.G liet zich na deze domper niet van de wijs brengen en ging gewoon verder met waar het mee bezig was.
Voorin waren onze jongens vele malen dreigender dan in de 1ste helft.
Een voorzet vanaf de zijkant bereikte Mark , hij schoot uit het niets op doel , het schot werd geblokt maar Elton was er als de kippen bij om binnen te schieten 2-2!
T.O.G nam geen genoegen met 1 punt en bleef zoeken naar die 3de en bevrijdende treffer.
Die treffer kwam er , op de rand van de 16 meter pikte Mark de bal op , hij zocht naar een gaatje om te schieten , na wat kappen en draaien schoot hij de bal met zijn linkerbeen , de bal werd nog aangeraakt waardoor de keeper kansloos was!
Na deze goal besloot Laren alles of niets te spelen.
Patrick redde nog een bal fantastisch van dichtbij!
Het wachten was op het laatste fluitsignaal.
Gelukkig dacht de goed fluitende scheidsrechter er precies zo over!
Een vreugde van jewelste binnen en buiten het veld na deze zwaar bevochten 3 punten!
De laatste overwinning was thuis tegen voorland , nog voor de winterstop.
Met deze mooie overwinning heeft T.O.G zich veilig gespeeld in de 4de klasse , en kunnen we de komende wedstrijden lekker vrij uit voetballen!

Volgende week staat er een mooie wedstrijd tegen SV Diemen op het programma!
Deze zal op de 2de paasdag worden afgewerkt.