Scheidsrechter

Gerard van Schijndel

Accommodatie

Onbekend

De eerste test voor de deels vernieuwde zondag 2 selectie was meteen een goede. Waterwijk 3 stond op het beker programma,een team dat we ook in de competitie zullen treffen.

De vakantie zat nog redelijk in de benen, want na ongeveer 15 minuten spelen stonden we al achter met 0-3. Daarna begonnen we eigenlijk pas met voetballen, wat resulteerde in het beter voetbal. Langzamerhand kreeg TOG het betere van het spel. Helaas werden de kansen nog niet benut. Voor rust werd het doel dan toch nog gevonden door Jerry Wijnbergen. De bedoeling was na rust nog eens hetzelfde te doen met aanvallend voetbal, op jacht naar nog meer doelpunten. Niets minder was waar, want na een snelle uitbraak en voorzet van Waterwijk, was het alweer 1-4. Gelukkig was de conditie aan Almeerse kant ook nog niet optimaal, want TOG begon steeds meer ruimte te krijgen en met felle aanvallen kregen we steeds meer kansen. Dit resulteerde in nog 2 doelpunten van TOG kant. Daan Post en wederom Jerry Wijnbergen schoven de bal achter de keeper, die eigenlijk een veldspeler bleek te zijn.

Buiten de eerste 15 minuten konden we tevreden zijn met het vertoonde spel en dat zal ons vertrouwen geven in de komende bekerwedstrijden en kunnen we voor onze eerste competitie wedstrijd met een gerust hart richting Almere reizen.