Laar, A.D.J. van

Accommodatie

Onbekend

Victoria 1 - TOG 1

Na een mooie week, goed trainen en een goede afloop na de wedstrijd tegen Baarn, mochten we dit weekend aantreden tegen Victoria.
Om kwart voor 12 samen te zijn gekomen reden we naar Loosdrecht, voor sommigen onder ons is dit geen Hilversum.
Na een rommelig begin wegens omstandigheden traden we aan in een andere opstelling dan van te voren was gepland door trainer Co.

Om 14:00 de aftrap, waar bij ons de ochtend al rommelig begon, was dit meteen zichtbaar in de wedstrijd.
De wedstrijd was vanaf minuut 1 tot en met de 90e minuut vechten tegen vooral onszelf, 1 goede kans in de 1e helft, die er helaas niet in ging. Waar in de 1e helft al een aantal gele kaarten werden gepakt, werden er het in de 2e helft meer en meer, wat uiteindelijk concludeerde in 2 rode kaarten. We hadden de scheidsrechter zeker niet mee, maar dat houd niet in dat we alle schuld bij deze man kunnen leggen, we waren er zelf ook niet helemaal bij.

Verder willen wij deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten en verder kijken naar de volgende wedstrijden.
Dames, Heren, wij gaan er vanaf nu weer vol tegen aan en deze wedstrijd zijn wij al vergeten, nu u nog en dan zult u zondag thuis om 14:00 uur een totaal andere wedstrijd gaan zien.