Jensch, J.C.

Accommodatie

Onbekend

Na de verschrikkelijke blamage vorige week zondag tegen Victoria, moest TOG iets gaan recht zetten tegen het hoger geklasseerde SCH'44...

Zonder vaste waarde Moerbeek, die een schorsing uitzat, begonnen we de wedstrijd iets onrustig. Het was even aftasten met daar gelijk een goede kans voor SCH'44, die niet werd verzilverd. Toch stond de teller na 7 minuten reeds op 1-0 in ons voordeel. Na een mislukte trap van Slemmer, belandde de bal toch bij Stobbelaar, die na een mooie actie met binnenkant voet binnen schoot en de keeper op het verkeerde been zette.

Een aantal minuten later waren we genoodzaakt de eerste wissel toe te passen. Na een steekpass van Vet en een mooie loopactie van Slemmer kwam de laatstgenoemde in aanraking met de keeper van SCH'44, die niet alleen de bal tegenhield, maar zeker ook onze aanvoerder. Hierop kon hij het veld verlaten en zich naar het ziekenhuis begeven, waar hij te horen kreeg zeker een aantal weken niet te kunnen voetballen.

Het vervolg van de eerste helft kenmerkte zich door rommelig voetbal, strijdlust en weinig kansen over en weer, zodat we konden gaan rusten met een magere voorsprong.

De 2e helft zagen we eigenlijk hetzelfde beeld. SCH'44 probeerde de druk te vergrootten met extra aanvallers, maar kwam niet tot serieus gevaar. TOG dacht de tegenstander in de 69ste minuut maar een handje te gaan helpen, door rommelig uit te verdedigen en de bal zomaar in de voeten van de geel/zwarten te spelen, kon de spits van SCH'44 niets anders doen dan de 1-1 aantekenen.

Nog geen 2 minuten later lag echter de bal aan de andere kant alweer in het net. Een splijtende vrije trap van Spiekerman kwam terecht ter hoogte van de penaltystip, waar Cavdar te snel en te sterk voor zijn directe tegenstander was en de 2-1 kon binnen tikken.

De laatste 20 minuten probeerde SCH'44 er nog een gelijkspel uit te slepen, maar kwam eigenlijk niet verder dan een paar mogelijkheden.

Geen fraaie overwinning, maar wel een hele lekkere!!! Goed gewerkt allemaal...

Volgende week mogen we uit aantreden tegen 't Gooi, waar we het zullen opnemen tegen de formatie van oud trainer Ton van Loon.

Gerlof, Arezki, van Schaick (46. Schiltmeier), van Breukelen, Schopman, Vet, Spiekerman, Slemmer (16. van Dijk), Cavdar, Dondorp (65. Wijnbergen), Stobbelaar.