Kuit, M.

Accommodatie

Onbekend

'Tog pakt de punten in ouderkerk'

Na de nederlaag van vorige week tegen het goed spelende SDO wilde TOG vandaag de 3 punten meenemen uit ouderkerk.
Tog starte vandaag anders als normaal doordat er 4 spelers afwezig waren.

Tog begon goed aan de wedstrijd en kreeg binnen 5 minuten de kans om vroeg op voorsprong te komen. na en goede aanval gaf Spiekerman de bal voor op Hoxhallari, die 10 meter van de goal de bal voor het inschieten had. hoxhallari raakte de bal echter verkeerd waardoor de keeper van Ouderkerk de bal voor het oprapen had.
Hierna miste TOG de beleving om goed door te drukken en was het spel niet van het niveau dat we de afgelopen weken hebben gezien.

na een half uur spelen kwam TOG toch op voorsprong.  Stobbelaar draaide na een ingooi weg bij zijn tegenstander en gaf een prima steekpass op Martijn Slemmer. Slemmer wist wel raad met deze bal en schoot hem onhoudbaar langs de verbouwereerde Ouderkerk doelman.

10 minuten later hadden we zelfs op 2-0 kunnen komen nadat Hoxallari de bal goed teruglegde op de inkomende Stobbelaar, maar zijn schot werd gestopt door de doelman van ouderkerk.

Na 40 minuten moest Ian Krieger geblesseerd het veld verlaten na een onnodige actie van een speler van Ouderkerk. Voor hem in de plaats kwam Volkan Cavdar die zo zijn debuut maakte in de hoofdmacht van TOG.
1 minuut voor de rust kreeg ouderkerk zowaar zijn eerste kans van de wedstrijd, maar gelukkig voor TOG werd de bal overgekopt.

In de rust was het duidelijk dat TOG met meer beleving en inzet moest spelen om niet tegen onnodig puntverlies aan te lopen.

TOG begon aardig aan de tweede helft maar tot echte kansen kwam het niet.  Een kwartier na rust kon trainer Sint weer wisselen nadat nu Stobbelaar de wedstrijd niet kon voortzetten nadat hij tot 2 keer toe een charge moest verwerken van een speler van ouderkerk.

Ouderkerk ging vol op de aanval spelen maar tot kansen kwam het niet. TOG had zelfs verder moeten uitlopen, maar na een goede teruggelegde bal schoot Hoxhallari de bal van 15 meter over de goal.  vlak hierna probeerde slemmer het nog van afstand maar ook deze bal vond het net niet.

In de laatste minuten van de wedstrijd ging de doelman van Ouderkerk zelfs 2x mee naar voren om zo een goal te forceren. De goal viel niet meer en de punten gingen, ondanks het matige spel, terecht mee naar amsterdam.

Volgende week speelt TOG om 14:00 thuis tegen Baarn, dat vandaag met 7-0 wist te winnen van voorland.

Gerlof,Schopman (80. Leijssenaar) Vet, Moerbeek,Arezki,Dondorp,Krieger (40.Cavdar),Spiekerman,Slemmer, Stobbelaar (60. Wijnbergen),Hoxhallari.