Sponsors

TOG Za1 opent seizoen bij Buitenboys

21 augustus 2012 19:15


De voorbereiding op het nieuwe seizoen is inmiddels in volle gang en de eerste competitiewedstrijden staan weer voor de deur. Op zaterdag 1 september opent de Zaterdag 1 van TOG het seizoen in Almere bij Buitenboys.

Hoewel de eerste wedstrijden in de voorbereiding en de bekerconfrontatie van afgelopen zaterdag tegen Fortius Zo1 (3-0 verlies) moeizaam verliepen, zijn de vooruitzichten voor komend seizoen allesbehalve slecht.

Zo verwelkomt de selectie van Erik Visser maarliefst vijf nieuwe aanwinsten. Drie spelers kwamen over van New Amsterdam en nog eens twee talenten van SV De Koog en De Dijk voegden zich voor het nieuwe seizoen bij de selectie.

Tijdens de reeds gespeelde wedstrijden is TOG nog niet op volle sterkte geweest. Vakanties, blessures en zomerwerk spelen de selectie momenteel nog parten. Veel waarde kan men dan ook niet hechten aan de uitslag van deze wedstrijden.

Bij de start van de competitie lijken de zorgen van een incomplete selectie echter achter de rug. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd voor de eerste overwinning wordt binnengesleept. Het doel, evenaring van de vierde plek van vorig seizoen, lijkt ondanks de zware competitie indeling haalbaar. Tijdens de eerste competitie confrontatie tegen Buitenboys kan men een goede stap in die richting zetten.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!