Naar de N.V.B.
In het seizoen 1920-1921 deed T.O.G. zijn intrede in de N.V.B. Ook richtte men een jeugdafdeling op. De eerste wedstrijd van deze aspiranten werd gespeeld tegen Kattenburg. Wel moest de eerder afgekeurde accommodatie aan de Molukkenstraat worden verlaten en men besloot een veld te huren dat wel geschikt was voor voetbal in de N.V.B. Er werd een veld gevonden aan de Schagerlaan. Het veld was helaas uitsluitend op zondag beschikbaar en dan nog moest eerst het vee van het veld worden verjaagd en moesten de “vlaaien” worden verwijderd. Het veld aan de oude Schagerlaan bevond zich daar waar nu de Nobelweg ligt. De daarop volgende seizoenen ondervond men dat het spelniveau in de N.V.B. toch wel wat hoger lag dan men gewend was en opzienbare resultaten bleven dan ook uit. Wel handhaafde men zich in de 3e klasse.
Na enkele jaren op de Schagerlaan te hebben gespeeld werd opnieuw verhuisd.
Nog voor de start van het seizoen 1925-1926 werden de spullen ingepakt en ging men terug naar de Middenweg 86 waar men het oude veld van “Steeds Voorwaarts” kreeg toegewezen.. Het was sportief gezien geen makkelijke periode, zo ontsnapte men in het seizoen 1925-1926 ter nauwer nood aan degradatie.
Het eerste clubblad
Een gedenkwaardig moment uit de T.O.G.-geschiedenis was de publicatie van een clubblad dat de naam “De T.O.G.-er” kreeg. Het blad werd vanaf de maand mei in 1926 maandelijks gedrukt en bij de leden aan huis bezorgd.
Kampioen maar geen promotie
Dan het seizoen 1926-1927. Voor het eerst sinds jaren en voor de eerste maal in de N.V.B. werd T.O.G. kampioen van de 3e klasse. Dit betekende overigens geen directe promotie; hiervoor moesten beslissingswedstrijden worden gespeeld. Promotie werd helaas niet gerealiseerd. T.O.G. moest het nog eens in de 3e klasse proberen.

Verhoging van contributie
De contributie moest worden verhoogd en werd als volgt vastgesteld: 1e en 2e elftal: f. 0,40: 3e elftal f. 0,35: 4e elftal f. 0,30 en aspiranten f. 0,20 per week. Werkloze leden konden vrijstelling van contributie krijgen. Als gebruikelijk moest de contributie iedere zaterdagavond worden voldaan in het clubcafé. Café van der Werf ging dicht en als nieuw clubcafé werd gekozen voor Café “de Tunnel”, op de hoek van de Celebes- en de Borneostraat.
20 jaar T.O.G.: feest!
1928-1929 was een pechseizoen en juist in dit 20e jubileumjaar werd er geen prijs gewonnen. Het seizoen stond in het teken van een blessuregolf, waardoor spelers van lagere elftallen moesten doorschui-ven, met als gevolg dat alle teams onder de maat presteerden. Natuurlijk moest aan het einde van het seizoen het 20-jarig bestaan op gepaste wijze worden gevierd.