Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

TOG 4 – OFC 3

18 november 2016 12:30

Vandaag de 1e topper van het seizoen, dit is dus zoals ze het noemen een 6 punten wedstrijd. Voor deze gelegenheid mochten wij dus al om 11:30 uur aantreden. Jawel op Veld 1, zodat ons publiek ook is droog vanuit de kantine onder het genot van een drankje de wedstrijd kon gaan bekijken. Onze trouwe fans Piet’Laat ze grazen’ & Peter’is 112 al gebeld’ waren hier content mee. Ikzelf kon vandaag niet aanwezig zijn maar gelukkig had ik nog een paar rapporteurs, waarvan Barry’Pitbull’ speciaal voor uit zijn ziekenboeg was gekomen om mij te informeren.

Rinus’Superzaad’ tekende voor de eerste helft om deze triller te fluiten.

De spanning zat bij sommige wel een beetje in de benen en de confrontatie werd grotendeels uitgevochten op het middenveld met steun vanaf de achterhoede. OFC was een geduchte tegenstander. Gelukkig konden we uit de druk vandaan voetballen. Wie anders dan onze eigen Daniel’Goud haantje’ tekende voor de 1-0( in het andere gevecht van topscorer loopt hij uit op Don’75’). Deze goal gaf ons iets meer rust. Helaas hielpen wij OFC weer in de wedstrijd, tja als je de tegenstander zelf een assist gaat geven….1-1. We konden weer van vooraf aan beginnen. Ons middenveld werd steeds sterker met Andre’Dr.Dre Speedy’ & Otmar’Mr.Fame’ kregen we iets meer grip op de wedstrijd. Jan’Vialli’ weer sterk spelend in de punt van de aanval hield de bal weer goed bij zich en vanuit daar kregen we weer kansen, komt die pass op Daniel’Goud haantje’ niet denken maar doen 2-1. RUST.

Jan’Vialli’ die 1 op 1 loopt, liet de tweede helft schieten en wisselde met Rinus’Superzaad’ die een voortreffelijke 1e helft had gevloten, rapporteurs gaven hem een 8.

Voor de tweede helft brachten wij Jamal’Jamadona’ in voor nog meer druk op OFC. We moesten even wennen omdat Jan’Vialli’ uit de punt weg was maar het duurde gelukkig niet lang. Don’75’ maakte nu het verschil, en liet OFC alle hoeken van het veld zien! Don’75’ kreeg waar hij recht op had, knal! 3-1. Helaas moesten we nu afscheid nemen van Jamal’Jamadona’ Kramp! Na 20 minuten ballen? De achterhoede van ons altijd sterk maar helaas, OFC bedankte ons voor de assist 3-2. Marge van 1 met zo’n tegenstander pfff het was billenknijpen (nee Mr.Trump, billen!) Maar zoals gezegd, Don’75’ is op zijn weg terug, met een schitterende voorzet, zo op Rendell’Bazoertje’ zijn stropdas, die de bevrijdende 4-2 erin schoot!

Met Sportieve groet, Henk’De Kraai Jr.’v/d Vecht

MAN OF THE MATCH; Don’75’ 1e helft een mager 6je, maar voor de 2e helft een dikke 9+