Scheidsrechter

Erik Visser

Accommodatie

Onbekend

Na een moeizame start, waarin de nodige punten werden verspeeld, lijkt Zaterdag 2 eindelijk zijn draai gevonden te hebben. In de thuiswedstrijd tegen middenmoter WV-HEDW 15 werd verdienstelijk met 8-3 gewonnen. Niet de uitslag op zich, maar het vertoonde spel oogste lof.

Dat het een makkelijke middag zou worden, werd niet meteen duidelijk. De bezoekers kwamen verrassend fel uit de startblokken. Na een kleine tien minuten voetballen viel de openingstreffer van TOG dan ook lichtelijk tegen de verhouding in. Vian Meijerink benutte een strafschop, nadat hij in het zestienmeter-gebied zelf gevloerd was.

Onder de indruk was WV-HEDW allerminst. Nog geen vijf minuten later lag de gelijkmaker al in het net. De behendige spits van de gasten verschalkte TOG-keeper Glenn Maatsen met een handige stift. De tegentreffer werkte als een 'wake-up' call voor de thuisploeg. In korte tijd liep de formatie van Erik Visser uit naar een comfortabele 4-1 voorsprong. Nadat de gasten wat hadden terug gedaan, zette Ferhat Acar met zijn derde en vierde treffer een riante ruststand van 6-2 neer.

Na de thee hield TOG eenvoudig stand. Met soms fantastisch combinatiespel en vloeiende aanvallen was het genieten voor de aanwezige toeschouwers. Halverwege de tweede helft ontsnapte Pieter Moll aan de buitenspelval en maakte hij feilloos de zevende treffer voor TOG. Een treffer voor WV-HEDW vlak voor tijd was slechts belangrijk voor de statistieken, evenals de vijfde treffer van topschutter Acar (8-3).

Volgende week wacht eveneens een middenmoter. Pancratius 3 is dan de tegenstander. In aanloop naar dit duel is het belangrijk dat de lijn van de afgelopen weken wordt doorgetrokken. Een goede opkomst op de training is dan ook wenselijk!