Accommodatie

Onbekend

WEDSTRIJDVERSLAG VAN  LAREN  TEGEN TOG   (1-1 na 58 minuten)

De weersvoorspellingen waren niet gunstig, dus eerst afwachten of het wel door zou gaan. Het verlossende antwoord kwam om 11.30 uur en na het verzamelen bij Sponsor Gijs de Rooij konden we dus allemaal op weg naar Laren. Nou ja niet allemaal want Spiekerman heeft zondag ochtend een ongelukje gehad. Hij is van een steigertje gevallen. En we wensen hem namens de selectie allemaal veel sterkte toe   en we hopen dat het erg mee valt.

Door de heftige regenbuien van de afgelopen dagen was het veld alleen in de doelgebieden niet geweldigen en erg drassig. De wedstrijd begon erg onrustig  en speelde vooral op het middenveld af. Door de positieve inzet van TOG werden er veel duels gewonnen. En in de 29ste minuut kwam de bal bij Jerry. Hij schoot de bal hoog in de 16 meter. De verdediging van Laren ging daar slordig mee om en Elton kon met de punt van zijn schoen de bal tegen de touwen schieten.

Enkele minuten  later  wilde een aanvaller van Laren de bal voorzetten. Deze voorzet werd buiten de 16 meter tegen de handen van Nerdi aangeschoten. De scheidsrechter beslist echter een penalty te geven. De penalty werd in eerste instantie gestopt  door Patrick, maar door een effect aan de bal kwam deze alsnog in het doel terecht. Verder was er de eerste helft nog 1 schot van Stobbie op het doel van onze tegenstander, maar deze werd in tegenstelling tot vorig jaar wel goed klemvast gepakt door de keeper van Laren.

In de rust heeft Co wat wisselingen gedaan in de opstelling en  bij aanvang van de 2de helft ging TOG sterk van start. Door de wisselingen van posities in de rust konden we meer druk opleggen op de defensie van Laren. De tactiek leek goed uit te pakken totdat Niels de bal weggooide na een wat aparte beslissing van de scheidsrechter. En kreeg hij op een kinderachtige manier zijn 2de gele kaart. Met 10 man moesten we verder. De scheidsrechter haalde nog voordat verder gegaan kon worden beide aanvoerders bij elkaar en wenste geen commentaar van beide ploegen op zijn beslissingen. De eerst volgende aanval werd er door een speler geroepen dat het buitenspel was. Dit was reden genoeg voor de scheidrechter om van het veld af te lopen richting de kleedkamer. Iedereen dacht dat hij de wedstrijd weer zou hervatten, maar hij was met gierende banden met de noorderzon vertrokken. De wedstrijd heeft zeker nog een half uur tegoed maar deze minuten moeten op een andere datum afgespeeld worden. Zo eindigde de wedstrijd na een 58 minuten in een 1-1 gelijkspel.

PS. Jasper Vet is het nou sluiten of fluiten?