Accommodatie

Onbekend

Tog 1 – De vecht 1

Na een tweetal oefenwedstrijden afgelopen week stond er vandaag eindelijk weer een competitieduel op het programma. De vecht had zeer goede resultaten neergezet aan het einde van 2010 en TOG moest dus vol aan de bak om tot een goed resultaat te komen.

De wedstrijd was amper nog een minuut onderweg toen de vecht de 0-1 scoorde.  Arezki wilde de bal inspelen op Schiltmeijer maar de bal viel tussen de verdediger en doelman Gerlof. De spits van de vecht was duidelijk wel wakker en kon met de punt van de voet de bal langs de uitkomende Gerlof prikken.

Waar afgelopen dinsdag tegen Sporting Noord er nog 4 doelpunten weggegeven werden, was dit nou niet het begin waar iedereen op gehoopt had.

TOG rechtte de rug en streed voor elke meter om dit slappe begin goed te maken. De vecht kreeg echter de beste kans maar de aanvaller kreeg de bal niet langs Gerlof in de één tegen één situatie.

Aan de andere kant zorgde Stobbelaar met een vrije trap die net naast de goal verdween voor gevaar en waren er een aantal voorzetten die net niet aankwamen. De Vecht kreeg nog een goede kans op de 2-0 maar deze bal werd zeer onrustig overgeschoten nadat de leidsman een duidelijke overtreding van een speler van de vecht liet lopen.

2 minuten voor rust was er een verre trap van Gerlof. Stobbelaar ging de diepte in en wist de bal tussen 2 verdedigers met de borst mee te nemen zodat hij alleen voor de doelman verscheen. De uitkomende doelman had geen kans op het geplaatste schot  en beide ploegen konden de rust in met een 1-1 tussenstand.

Na de rust eenzelfde speelbeeld, beide ploegen wilde een driepunter en het spel golfde op en neer. De Vecht kreeg een levensgrote kans (Gerlof was uitgespeeld en de spits kon de bal van 2 meter binnenschieten) maar door een heldhaftige sliding van Kriger, die vol tegen de doelpaal aangleed, ging de bal er niet in. Aan de andere kant kreeg TOG wat kleine kansjes, maar echt gevaar leverde dit niet op.

Na een vrije trap van Kriger wilde Skenderi de bal doorkopen. De bal werd onderschept en meteen de diepte ingespeeld. De spits van de vecht schoot de bal uit een lastige hoek over Gerlof heen en de achterstand was een feit.

Tog moest op zoek naar een goal en deze viel 10 minuten na de 1-2.

Spiekerman behield het overzicht en stuurde Stobbelaar de diepte in.  Stobbelaar kapte eerst naar links en toen toch maar naar rechts om daarna de bal diagonaal binnen te schieten.

Vlak voor tijd hadden beide ploegen nog een kans om de overwinning te pakken maar de vrije trap van de vecht werd onschadelijk gemaakt door doelman Gerlof en de kopkans van Stobbelaar werd genoeg van richting veranderd om niet binnen te vallen.

Al met al een gelijkspel dat voor de vecht misschien wel het zuurst is, want de grootste kansen waren voor de ploeg uit Loenen.

Volgende week mag TOG het in Bussum opnemen tegen koploper SDO.

Gerlof, Arezki, van Breukelen,Schiltmeijer,Dondorp, Skenderi,Post (60. vet),Kriger (80. Wijnbergen),Spiekerman,Stobbelaar,Cavdar (45. hoxhallari)