Zammouri, J.

Accommodatie

Onbekend

Tog overklast Baarn, maar wint niet

Vandaag de uitwedstrijd tegen de huidige nummer 2 van de ranglijst. Thuis werd er al met 3-2 gewonnen van Baar dus het was goed mogelijk om vandaag 3 punten binnen te halen.

Tog trad aan zonder Schildmeijer(geblesseerd),Moerbeek(vakantie),Slemmer (geblesseerd),Vet (schorsing)

Ondanks een aantal blessuregevallen overleefde iedereen de warming up en kon de wedstrijd beginnen. Tog startte fel en was duidelijk de bovenliggende partij. Een vrije trap van van Breukelen verdween in één keer in de goal van Baarn, maar de scheidsrechter oordeelde dat er een TOG’er hinderlijk buitenspel gestaan zou hebben. (ik heb hem niet gezien….)

Hierna direct een goede kans voor Wijnbergen, maar jammer genoeg verdween deze bal niet in de goal. Hoxhallari kreeg hierna ook een levensgrote kans, maar scoorde niet in de één tegen één met de doelman.

Baarn dat geschrokken was van dit TOG, wilde compenseren door middel van hard spel. Dit leverde ze binnen 10 minuten 2 zeer terechte rode kaarten op.

De eerste speler kreeg 2x geel na harde tackles op Cavdar en Stobbelaar, de tweede speler vond het nodig om Stobbelaar vol na te trappen onder de ogen van de scheidsrechter.

Nou zou je denken dat dit een makkelijk middagje werd, maar na een blunder van Gerlof kwam Baarn zelfs op voorsprong.

Tog moest het gevecht aan met de klok, maar was duidelijk de weg kwijt na deze goal.

In de rust werd alles weer op poten gezet en kwam Kriger erin voor Skenderi.

De tweede helft speelde zich volledig af op de helft van Baarn, dat als team bleef knokken voor een goed resultaat.

Ondanks een 5 tal 100% kansen stond de doelman van Baarn keer op keer in de weg (wat een wedstrijd heeft die gozer gekeept!!)

Lange tijd leek de bal er niet in te willen maar 10 minuten voor tijd viel de bal goed voor Stobbelaar, die de bal met een verdediger in de rug kon meenemen en na en korte draai de bal binnen kon schieten.

Hierna werd er van alles geprobeerd maar het lukte gewoonweg niet.

Helaas 2 punten verloren, terwijl TOG de wedstrijd 90 minuten lang volledig in handen had

Volgende week komt Victoria op bezoek, ik neem aan dat niemand zich voor deze wedstrijd hoeft te motiveren…..