Datum

5 februari 2011 14:30

Accommodatie

Onbekend

In een uitstekend duel bij Zeeburgia 2 heeft TOG 2 (zaterdag) zijn goede reeks van de laatste maanden voortgezet. Het elftal van trainer Erik Visser kwam met goed en verzorgd voetbal tot een 4-0 overwinning.

De harde wind maakte het er niet gemakkelijker op voor beide elftallen. Toch kwam TOG verrassend fris uit de startblokken. Met vloeiend combinatiespel sneden de aanvallers van TOG een aantal maal gevaarlijk door de verdediging van de gastheren. De scheidsrechter zat echter twee keer dwars toen hij twee doelpunten onterecht afkeurde wegens buitenspel. Drie maal bleek voor TOG scheepsrecht. Zoals wel vaker dit seizoen was Ferhat Acar de gevierde man. Een afgeslagen corner werkte de spits vakkundig het doel in.

Ook na de thee trok TOG het goede spel uit de eerste helft door. Doordat doelpunten uitbleven hield Zeeburgia nog lang stand. Twintig minuten voor tijd viel dan toch de beslissing. Op aangeven van Fabiano Dominici gooide Pieter Moll de wedstrijd in het slot.

In de slotfase liepen de gasten nog uit naar een riante 0-4 overwinning. Doordat ook concurrent Fortius 4 met 3-1 van RAP 7 wist te winnen ligt de titelstrijd nog helemaal open. Over twee weken wacht de confrontatie tussen beide kemphanen op het sportpark van TOG. Steun en support is welkom!