Datum

2 april 2011 12:00

Accommodatie

Onbekend

De Zaterdag 2 heeft zich op spectaculaire wijze hersteld van het puntverlies van vorige week. In een beladen confrontatie met Overamstel 2 werd een 2-0 achterstand omgebogen in een 3-2 overwinning. De titelaspiraties van TOG 2 blijven daardoor springlevend.

Net als vorige week lag de bal er al binnen vijf minuten in. Dit keer viel de treffer echter aan de verkeerde kant. De spits van Overamstel profiteerde optimaal van een gebrek aan scherpte bij de TOG verdediging en knalde de bal achter keeper Visser.

TOG ging vervolgens hartstochtelijk op zoek naar de gelijkmaker. De spitsen van trainer Erik Visser moesten het echter ontgelden. Met hakken en zagen probeerde Overamstel het TOG onmogelijk te maken te voetballen. Voor de TOG-leiding was de maat vol na de zoveelste aanslag. Het spel werd tijdelijk stil gelegd.

Na een korte onderbreking gingen beide ploegen weer de wei in. Net als aan het begin van de wedstrijd ontbrak ook nu de scherpte bij TOG. Binnen de kortste keren lag de bal er weer in: 2-0. Een rampscenario leek zich te voltrekken aan de Middenweg. Vlak voor rust kantelde de wedstrijd echter. Via twee prachtige treffers was de stand opeens weer gelijk.

Met nog 45 minuten voor de boeg lagen er nog volop kansen voor de overwinning. Grote mogelijkheden bleven echter voor beide doelen uit en dus leek het duel op een gelijkspel af te stevenen. Totdat Vian Meijerink vlak voor tijd succesvol de trekker overhaalde. Met een van richting veranderde poeier bezorgde de spelmaker TOG drie broodnodige punten.

Volgende week wacht in eigen huis nummer drie Argon. In de titelstrijd kan TOG 2 elke steun gebruiken. Iedereen is dan ook van harte welkom om de wedstrijd te komen bezoeken. Aanvang: 12.30 uur.