Datum

9 april 2011 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 9 april wisten de mannen van TOG 3 zonder problemen het elftal van De Meer 9 thuis uit te schakelen. En gingen het veld tevreden af met een ruime winst van 6-0. Niek Vermeulen had het duidelijk op zijn heupen want wist niet alleen zijn eerste doelpunt te maken, maar ook zijn tweede. Verder kwamen de doelpunten op naam van Jelle Groot, Lars, Boudewijn en Jan Wouter.

N. Vermeulen kijkt naar de bal met J. Swart op de achtergrond

De beginfase van de wedstrijd was voor de thuisploeg en speelde zich vrijwel uitsluitend op de helft van de bezoekers af. Het was wachten op de openingstreffer. Die kwam na 10 minuten spelen op naam van Niek Vermeulen. Niet veel later kreeg TOG 3 een strafschop door een grove charge op Niek Neuvel. Boudewijn benutte deze optimaal in de rechterhoek. TOG 3 bleef druk zetten en na een half uur spelen kon N. Vermeulen doorbreken en scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en van zijn seizoen bij TOG. Een klein opstootje ontstond nadat Boudewijn wat ongeraffineerd tegen de grond werd gewerkt. De twee heren in kwestie hadden het in de rust bijgepraat en het kon als een incident worden afgedaan.

Na de thee stond niet Joost op doel maar was duizendpoot Niek Neuvel keeper. Jelle Groot liet al snel in de tweede helft zien waarom hij topscoorder is bij TOG 3 en maakte de 4-0. Jan Wouter liet een staaltje individuele klasse zien en wist zich langs de verdediging te werken en de keeper van De Meer 9 kon wederom de bal uit het net vissen. Lars maakte 10 minuten voor tijd de 6-0  en Jelle Groot leek de 7-0 te in de slotseconden, maar werd teruggevloten voor buitenspel.

Jan Wouter langs de verdediging van De Meer 9

Door de winst blijft TOG 3 Fortius 5 nauw op de hielen zitten met slechts één punt minder en even veel wedstrijden gespeeld.  Waterwijk heeft dit weekend gelijk gespeeld tegen PSZ 4 waardoor TOG 3 de tweede plek in kan nemen met één wedstrijd minder gespeeld dan nummer 3 Waterwijk.

TOG 3  Staand; (v.l.n.r) Michael, Jan Wouter, Boudewijn, Niek Neuvel, Jelle Groot, Pieter, Lars, Jorden Joost, Fredrich