Has, H.J.B.

Accommodatie

Onbekend

'TOG pakt de overwinning ondanks een 0-2 achterstand'

Na de overwinning van vorige week bij Ouderkerk, moesten vandaag de punten in eigen huis gehouden om weer wat te klimmen op de ranglijst.

Daar TOG met een ware blessuregolf te maken heeft, was het voor Sint weer even puzzelen om een sterk elftal op de been te krijgen. Schopman startte weer op de linksback positie en Cavdar startte, na zijn debuut vorige week voor het eerst in de basis ,als centrale middenvelder.

Tog startte goed en leek binnen 5 minuten op voorsprong te komen.

Na een afgeslagen schot gaf slemmer de bal goed voor op Stobbelaar, die geheel vrijstaand de 1-0 dacht te scoren.

De grensrechter van Baarn stak jammer genoeg voor TOG zijn vlag de lucht in en de goal werd geannuleerd.

10 minuten later was het aan de andere kant wel raak.

Laatste man Vet verslikte zich in de bal en zag zijn directe tegenstander ermee weg lopen. Oog in oog met doelman Gerlof maakte de aanvaller geen fout en kon zo de 0-1 aantekenen voor Baarn.

Nadat we wat van de schrik bekomen waren was het nogmaals raak voor Baarn. Schopman wilde de bal inspelen op Vet, maar ook hier ging het niet geheel goed. Gerlof ondeschepte de bal en 'vergat' de bal uit te schieten. de aanvaller van Baarn pikte de bal op en had een vrije doortocht naar het doel van TOG.  Ook hier faalde de aanvaller niet en schoot zo zijn ploeg naar een riante voorsprong.

Gelukkig gingen de koppies niet hangen en werd er juist meer strijd geleverd om zo de wedstrijd te kantelen.

Na een half uur spelen kwam de beloning voor het strijdende TOG.

Doelman Gerlof gaf en lange trap naar voren die over de verdediging van Baarn heenging. Stobbelaar wist de bal op te pikken en kwam één op één te staan met de doelman van Baarn. Stobbelaar maakte geen fout en scoorde zo de aansluitingstreffer.

de druk op het doel van Baarn hield aan en al snel kon de gelijkmaker genoterd worden. Hoxhallari pikte de bal op aan de linkerkant van het veld en gaf een voorzet die licht van richting veranderd werd. De verdediging van Baarn had niet op deze bal gerekend en kon niet meer voorkomen dat de vrijstaande Stobbelaar de 2-2 aantekende.

TOG wilde meer, maar er kwamen voor de rust geen kansen meer.

Na de rust was het Baarn dat het best uit de kleedkamer kwam. Gelukkig waren de spitsen van Baarn nog niet geheel scherp want anders had TOG zo tegen een achterstand aan kunnen kijken.

Tog beperkte zicht tot verdedigen en loerde op de counter.

In de 70e minuut speelde spiekerman stobbelaar in, hij zag Slemmer goed de diepte inlopen en leverde een prima assist af waadoor Slemmer oog in oog kwam te staan met de doelman van Baarn. Slemmer wist ook nu weer doeltreffend uit te halen en zette zo zijn ploeg op voorsprong.

Na dit doelpunt had Tog direct afstand kunnen nemen. Slemmer gaf een diepe bal op Stobbelaar die zijn man uitkapte, maar vervolgens faalde in de afronding.

Hierna gebeurde er iets, wat niet vaak zal voorkomen op een voetbalveld.

Trainer Sint dacht de op scherp staande Hoxallari te wisselen voor Wijnbergen.

Dacht.... want Hoxhallari gaf zijn directe tegenstander nog een verbale verwensing mee en kon, voordat de wissel daadwerkelijk plaatsvond, inrukken met een rode kaart.

Tog werd hierdoor behoorlijk gedupeerd en kon met nog 15 minuten te spelen met 10 man verder. Wijnbergen mocht zijn trainingspak weer aantrekken en kwam ook niet meer binnen de lijnen.

Baarn ging volle bak spelen en TOG kon niets anders doen dan zich ingraven.

Gelukkig voor TOG was de laatste pass aan Baarn zijde steeds verkeerd waardoor er geen echte hachelijke momenten meer waren voor het doel.

In de laatste seconde van de blessuretijd kreeg Stobbelaar de bal aan de zijlijn en schakelde zijn directe tegenstander uit, de volgende tegenstander werd ook uitgekapt en zo verscheen hij schuin voor het doel.

Stobbelaar was echter zijn oogkleppen vergeten af te zetten en loste een schot op doel terwijl Cavdar en Slemmer er beter voorstonden.

De doelman van Baarn stopte het schot en wilde nog uittrappen.  De scheidsrechter keek op zijn klok en kwam er achter dat het tijd was voor een douche.

zo doet TOG lekker mee en heeft Moerbeek de primeur om als eerste TOG'er 3 gele kaarten op rij te pakken dit seizoen.

Gelukkig is er nog geen boetepot en mag hij deze 'voorlopig' zelf betalen.

Volgende week speelt TOG om 14:00 in loosdrecht tegen Victoria.

Gerlof, Schopman (62. van brekelen) , Vet, Moerbeek, Arezki, Spiekerman, Cavdar, Dondorp (38. van Dijk), Slemmer, Hoxhallari, Stobbelaar