Sponsors

Welkom op de website van A.V.V. TOG

Nog meer transfernieuws!

9 mei 12:30  Naast de vorige melding over het vertrek van twee speelsters uit ons MO15 team van TOG (Generation One) richting AJAX, is er nog meer transfernieuws te melden.meer »

115x gelezen

Piepenbrock toernooi zaterdag 18 juni

3 mei 15:30  Goedendag allemaal, Gelukkig kunnen we zonder restricties aankondigen dat het Piepenbrock toernooi dit jaar weer los gaat!! Het gaat gebeuren op zaterdag 18 juni. We zijn op zoek naar teams voor de prestatie/recreatie en dames poule.meer »

51x gelezen

Dankbetuiging voor medeleven overlijden Toon Molenaar

28 april 13:00  Via mevr. Molenaar ontving TOG de volgende kaart als dankbetuiging voro alle steun en medeleven na het overlijden van Toon Molenaar.meer »

88x gelezen

Transfernieuws!

28 april 12:45  avvTOG laat met trots weten dat Renee van Asten en Xanne Kip, uit ons MO15 team van TOG (Generation One), door Ajax zijn gevraagd om vanaf komend seizoen daar te gaan spelen. Zij zullen instromen in het Ajax Vrouwen Talententeam en deelnemen aan de landelijke Beloftecompetitie. Wij feliciteren Renee en Xanne met deze mooie overstap naar Ajax en zullen ze missen bij TOG, alsmede hun ouders. Complimenten ook aan de trainers / begeleiders en teamgenoten die dit mede mogelijk hebben gemaakt voor Xanne en Renee. meer »

145x gelezen

Woensdag 4 Mei om 20.00 uur de traditionele herdenking

25 april 20:00  Woensdag 4 Mei zal om 20.00 uur de traditionele herdenking plaatsvinden van de slachtoffers die streden en vielen voor de vrijheid. Namens het bestuur en ons erelid wil ik u uitnodigen om samen te herdenken. Wij hopen, zoals al zo lang bij TOG geschiedt, op een grote opkomst om samen deze avond te beleven. Onze kantine is vanaf 19:00 uur voor u geopend voor een kop koffie en na afloop is er gelegenheid om na te tafelen. AVV TOG zal zijn oorlogsslachtoffers nooit vergeten Bestuur avvTOG meer »

47x gelezen

IN MEMORIAM TOON MOLENAAR (1931-2022)

23 februari 19:45  Superlatieven zijn er onvoldoende en zeker niet toereikend om het belang van Toon Molenaar voor T.O.G. te beschrijven. Op 20 februari, na een moeilijke periode, overleed hij in het zorgcentrums waar hij al enige tijd verbleef. meer »

351x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!