Sponsors

Welkom op de website van A.V.V. TOG

Het weekend van de waarheid in de voetbalwereld: dit mag je niet missen

Gisteren om 15:53  Dit voetbalweekend vallen er flink wat beslissingen, want in de buitenlandse topcompetities worden de laatste speelrondes gespeeld. In ons eigen land is het ook erg spannend, omdat daar de strijd om Europees voetbal en promotie/degradatie in de play-offs wordt afgewerkt. Wij nemen je in dit artikel mee bij alle beslissingen die plaats gaan vinden. meer »


Samenvatting Team Cura�ao - Ajax (1-5)

Gisteren om 15:10  Het seizoen zit er inmiddels helemaal op voor Ajax. De Amsterdammers gingen aan het einde van het seizoen nog voor een oefentrip nog naar Curaçao voor de sponsorverplichtingen. Ajax speelde vrijdag nog een vermakelijke oefenwedstrijd op bezoek bij Team Curaçao en wist die met 1-5 te winnen.   meer »


Terugblik op vier jaar Ten Hag bij Ajax: de debutanten 1/2

Gisteren om 7:00  Recent werd bekend dat Erik ten Hag Ajax na 4,5 bijzondere jaren gaat verlaten. De Tukker maakt de stap naar de wereldtop en wordt de nieuwe trainer van Manchester United. In deze serie van artikelen blikken we terug op de meest bijzondere momenten van de trainer bij Ajax. Met in dit artikel: de debutanten. meer »


Interview Michael Woud: "Voor een liter benzine betaal ik 85 eurocent"

20 mei 2022 14:00  Een topwedstrijd op de Olympische Spelen bezorgde Michael Woud een transfer naar Japan. De 23-jarige doelman, die in ons land het doel verdedigde van Willem II en Almere City, tekende afgelopen winter een driejarig contract bij Kyoto Purple Sanga. "Uitwedstrijden bezoeken we meestal per trein." meer »


Interview �rick Guti�rrez, Mexicaan van PSV: "Eenzaamheid kan heel pijnlijk zijn"

20 mei 2022 12:00  "Weet jij misschien nog een school voor mijn oudste zoon?", vraagt Érick Gutiérrez bij aanvang van het interview. "Santiago wordt binnenkort vier jaar oud." Guti windt er geen doekjes om. De PSV-middenvelder voelt zich thuis in Eindhoven en is nog lang niet klaar in de Lichtstad. "Ik heb het gevoel gehad dat ik tijd verloor." meer »


Interview Abdullah Avci, kampioenstrainer Trabzonspor: "Willen Stefano Denswil graag behouden"

20 mei 2022 10:00  Niet een van de drie grootmachten uit Istanbul. Maar Trabzonspor heeft zich dit seizoen verrassend tot kampioen van Turkije gekroond. Voor het eerst sinds 1984. De technische architect achter het succes is Abdullah Avci. "De stad had deze titel nodig. De organisatie binnen deze club is een groot voorbeeld voor iedereen in de wereld." meer »


Meer nieuws

18 mei 2022 14:00 Promotiekoorts in Europa

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!